Mondeling lichtadvies ter plaatse

Na een kort gesprek over je wensen lopen we de betreffende ruimte door. Ik geef daarbij direct advies over de juiste verlichting op de juiste plaats. Het gaat hierbij om welk type verlichting (algemeen, sfeer, functioneel), welk armatuur en welke lichtbron kunnen zorgen voor het gewenste effect. Op de plattegrond van de ruimte teken ik de armaturen in zodat je zelf gemakkelijk met dit advies aan de slag kan. Dit mondelinge advies duurt ca. 2 uur en kost € 109,- (excl. reiskosten).

Uitgebreid lichtplan

In een intakegesprek van ca. 1 uur bespreken we jouw wensen wat betreft sfeer, type licht, stijl en duurzaamheid van 1 ruimte. Deze wensen werk ik uit in een lichtplan. Tijdens de tweede afspraak presenteer ik dit plan. Je krijgt dan een ingetekende plattegrond en een overzicht van de geadviseerde armaturen met afbeeldingen. De presentatie van het lichtplan zal ongeveer 1 uur duren.

De prijs van een uitgebreid lichtplan is afhankelijk van de grootte en de functie van de ruimte. Zo kost een uitgebreid lichtplan voor een (gemiddelde) woonkamer € 359,-. Voor overige ruimten (bijvoorbeeld badkamer, slaapkamer of tuin) is de prijs op aanvraag.

Advies op uurbasis

Uiteraard is het mogelijk om op uurbasis advies op maat te krijgen. Dit kan bestaan uit advies over bijvoorbeeld gordijnen of kleurgebruik. Ik kan ook meegaan om de juiste meubels, verlichting of accessoires uit te zoeken. Dit kan op zichzelf staan of een aanvulling zijn op een eerder advies. Voor overig advies reken ik een uurtarief van € 59,-

Combinatiemogelijkheden

Het is ook mogelijk om een combinatie van advies te krijgen (bijvoorbeeld lichtadvies en interieuradvies). Neem voor prijsinformatie contact me op.