Mondeling interieuradvies ter plaatse

Na een kort gesprek over je wensen lopen we meteen door de desbetreffende ruimte. Aan de hand van bijvoorbeeld kleurenwaaiers en stalen geef ik direct advies over kleurgebruik, indeling, meubels, accessoires en verlichting. Op de plattegrond van de ruimte schets ik de gewenste indeling. Eventueel zetten we direct meubels op de juiste plek. Je kunt hierna zelf verder aan de slag met mijn advies. Dit mondelinge advies duurt ongeveer 2 uur en kost € 109,- (excl. reiskosten).

Compleet interieurontwerp

In een intakegesprek van ca. 1 uur bespreken we jouw wensen wat betreft sfeer, kleur, indeling en meubels van 1 ruimte. Deze wensen werk ik uit in een compleet interieurplan. Tijdens de tweede afspraak presenteer ik dit plan. Je krijgt dan een ingetekende plattegrond, een overzicht en afbeeldingen van de geadviseerde kleuren, meubels, armaturen en accessoires. De presentatie zal ongeveer 1 uur duren. 

De prijs is afhankelijk van de grootte en de functie van de ruimte, en van de inhoud van het interieurontwerp. Een interieurontwerp voor een slaapkamer, kinderkamer of badkamer kost vanaf € 259,- en een interieurontwerp voor een woonkamer kost vanaf € 359,-. Uiteraard spreken we de inhoud van het ontwerp en de prijs van tevoren af.

Advies op uurbasis

Uiteraard is het mogelijk om op uurbasis advies op maat te krijgen. Dit kan bestaan uit advies over bijvoorbeeld gordijnen of kleurgebruik. Ik kan ook meegaan om de juiste meubels, verlichting of accessoires uit te zoeken. Dit kan op zichzelf staan of een aanvulling zijn op een eerder advies. Voor overig advies reken ik een uurtarief van € 59,-.

Combinatiemogelijkheden

Het is ook mogelijk om een combinatie van advies te krijgen (bijvoorbeeld lichtadvies en interieuradvies). Neem voor prijsinformatie contact met me op.